RVS tranenplaat

Veratio biedt u de mogelijkheid een RVS tranenplaat speciaal voor uw situatie te laten construeren. Dankzij onze ruime voorraad aan RVS kunnen wij u een snelle service bieden.

Uw unieke situatie

Een RVS tranenplaat wordt op veel unieke manieren toegepast. Hierdoor is de kans groot dat u net voor uw situatie geen RVS tranenplaat kunt vinden. Samen met de ervaringsdeskundigen van Veratio kunt u daarom uw eigen unieke RVS tranenplaat creëren. De RVS tranenplaat is bijvoorbeeld te modificeren naar toepassingen voor in auto's, vrachtwagens of werksituaties. Wij zorgen ervoor dat er een RVS tranenplaat komt, speciaal op maat gemaakt.

Korte levertijd

Doordat Veratio een grote voorraad aan RVS in huis heeft, kunnen wij u snel van dienst zijn. Met alle materialen en bewerkingsmogelijkheden die er zijn, kunnen wij een zeer korte doorlooptijd garanderen.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via: info@veratio.nl. Er zal dan zo spoedig mogelijk gereageerd worden. Heeft u liever meteen antwoord op uw vragen? Bel dan: (0182) 519111. 

 

Advies nodig?

Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op:

Tel: 0182 - 519 111

Mail: info@veratio.nl

Mededelingen

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als:  

ALL ROUND TECHNISCH MEDEWERKER

OPERATOR LASERSNIJMACHINE 

kijk dan snel bij de vacatures 

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

 

Referenties

Leuningen op schip

Lees verder

Wandplank met railing

Lees verder