RVS leuning op maat

Een fraaie trap of overloop met RVS leuningen? Bij Veratio bieden we de mogelijkheid van RVS leuningen op maat. Zo wordt het een leuning die geheel voldoet aan uw wensen en die helemaal past bij uw stijl.

Vele voordelen

RVS leuningen op maat kennen niet alleen het voordeel dat ze dat ze volledig aan uw wensen voldoen. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk schoon te houden en van hoogwaardige kwaliteit. Dat u kiest voor RVS leuningen op maat wil bovendien niet zeggen dat uw keus beperkt is. Juist het tegenovergestelde is van toepassing. RVS leuningen op maat kunnen in veel verschillende uitvoeringen geleverd worden en kunnen gecombineerd worden met andere materialen, zoals glas en hout, of met spijlen.

Vakmanschap

Bij Veratio werken we met specialisten en zijn we in het bezit van een uitgebreid machinepark. Met onze RVS lasersnijder produceren we de meest hoogwaardige RVS leuningen op maat. Hierbij garanderen we bovendien een korte productietijd én levertijd. U ontvangt bij ons altijd vakmanschap.

Meer weten?

Voor meer informatie over RVS leuningen op maat kunt u contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren zijn we bereikbaar via: (0182) 519111. U kunt ons ook altijd mailen via: info@veratio.nl.

 

Advies nodig?

Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op:

Tel: 0182 - 519 111

Mail: info@veratio.nl

Mededelingen

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als:  

ALL ROUND TECHNISCH MEDEWERKER

OPERATOR LASERSNIJMACHINE 

kijk dan snel bij de vacatures 

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

 

Referenties

Aluminium tankjes

Lees verder

Heftruck bekleed met RVS plaat

Lees verder