RVS constructiewerk

Bij Veratio kunnen we van RVS bijna alles maken. Ook voor degelijk en duurzaam RVS constructiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat we altijd een ruime voorraad RVS hebben én in het bezit zijn van een groot machinepark, kunnen we u zeker verder helpen!

De specialisten

Bij Veratio werken we al meer dan 45 jaar met RVS. Onze medewerkers zijn echte professionals die exact weten hoe ze RVS constructiewerken van hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Hierbij houden we volop rekening met uw wensen en ideeën en voorzien we u van advies op maat. Het resultaat mag er altijd zijn: hoogwaardig RVS constructiewerk waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Service op maat

Omdat we enkel specialisten in huis hebben, kunnen we u meer bieden. Wij leveren bijvoorbeeld al uw RVS constructiewerk op maat. Exact volgens de afmetingen en uitvoering die u wenst, waarbij we onze kennis en ervaring uiteraard gebruiken om u van advies te voorzien.

Mogen we u verder helpen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van RVS constructiewerk? Neem dan vrijblijvend contact op via: info@veratio.nl of bel met (0182) 519111.   

 

Advies nodig?

Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op:

Tel: 0182 - 519 111

Mail: info@veratio.nl

Mededelingen

Wij zijn erg enthousiast om voor de eerste keer deel te nemen aan de vakbeurs Metstrade, locatie SuperYacht Pavilion (RAI Amsterdam).

Deze beurs wordt georganiseerd van 13-15 Nov (stand: 10.417)

 Metstrade_2018_Beurs_Veratio_02

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als:  

Constructiebankwerker / plaatwerker 38 uur per week.

OPERATOR LASERSNIJMACHINE

PROJECT MANAGER/ CALCULATOR

kijk dan snel bij de vacatures 

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

 

Meer informatie

Referenties

Ventilatorhuizen

Lees verder

RVS Aanrechtblad met ingelaste spoelbak en afdruipgedeelte

Lees verder