Over ons

Veratio Gouda is een productiebedrijf met 35 medewerkers. Gespecialiseerd in roestvaststaal en non-ferro, Wij vervaardigen o.a.: luifels, kolommen, trappen, trapleuningen, hekwerken, postkasten, meubilair, leidingwerken en apparatenbouw. Wij hebben al meer dan een halve eeuw ervaring in de roestvaststaal markt en dankzij onze ervaring en vakmanschap hebben wij al vele klanten naar tevredenheid geholpen.

De branches waarin wij werken zijn zeer gevarieerd: (luxe) jachtbouw, voedingsmiddelen industrie, offshore, bouw en interieurbouw enz.

Veratio B.V heeft een modern machine park waaronder  een nieuwe Trumpf 5 KW lasersnijmachine, waarmee wij zowel voor eigen productie als voor externe klanten zeer snel laser snijwerk kunnen leveren. Verder beschikken wij o.a. over kantbanken en speciale machines op gebied van metaalbewerking.

Veratio is ook een handelaar en voorraadhouder van RVS. Deze voorraad kenmerkt zich door een enorme veelzijdigheid met een groot aantal specialiteiten.

Wat Veratio uniek maakt, is dat wij de mogelijkheid bieden om standaard materiaal, laser snijwerk en maatwerk gecombineerd te bestellen.

Veratio staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij leveren snel, maar de kwaliteit van het eindproduct staat voorop. Bij Veratio weet u zeker dat u kiest voor hoogwaardige producten van een goede kwaliteit.

Advies nodig?

Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op:

Tel: 0182 - 519 111

Mail: info@veratio.nl

Mededelingen

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als:  

ALL ROUND TECHNISCH MEDEWERKER

OPERATOR LASERSNIJMACHINE 

kijk dan snel bij de vacatures 

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

 

Referenties

Gepolijst werkblad

Lees verder

RVS kaders voor draaibanken

Lees verder