Exact fold plaatwerk

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u exact fold plaatwerk kan leveren? Bij Veratio zijn we sinds kort in het bezit van een machine om scherphoekige profielen te maken. Het zeer nauwkeurig ombuigen of omvouwen van plaatwerk is hierdoor een stuk eenvoudiger geworden.

Plaatwerk op maat

De combinatie van ervaring, een modern machinepark en een ruime voorraad RVS plaatwerk, zorgt ervoor dat we u binnen korte tijd vele soorten hoogwaardig exact fold plaatwerk kunnen leveren. Geef ons de afmetingen en uitvoeringen door die u wenst en wij zorgen dat exact fold plaatwerk snel en nauwkeurig geleverd wordt. Heeft u een speciaal ontwerp en twijfelt u of wij dit kunnen leveren? Wanneer u advies met ons opneemt, gaan we graag met u in gesprek.

Contact opnemen

Wenst u meer informatie over exact fold plaatwerk, dan kunt u contact met ons opnemen via: info@veration.nl of bellen naar: (0182) 519111. Wilt u advies op maat, dan kunt u ook een afspraak maken om bij ons langs te komen in Gouda om de mogelijkheden van uw exact fold plaatwerk te bespreken.

 

Advies nodig?

Wij staan voor u klaar

U kunt ons direct bereiken op:

Tel: 0182 - 519 111

Mail: info@veratio.nl

Mededelingen

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als:  

ALL ROUND TECHNISCH MEDEWERKER

OPERATOR LASERSNIJMACHINE 

kijk dan snel bij de vacatures 

≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡≡

 

Referenties

Leuningen in een kantoorpand

Lees verder

Verrijdbaar dakluik

Lees verder